Scroll to top
© 2022, Designed by yours truly

Junior Project Manager

INK – THE IMAGE BUILDERS brengt creatieve communicatie die werkt. Vanuit een fotografische visie op communicatie vertrekt INK van een sprekend beeld om het verhaal van de klant te vertellen aan de juiste doelgroep. Als een ervaren full-service communicatiebureau en internationale fotostudio werken we met een doordachte strategie. Klanten kunnen bij ons terecht voor een 360° aanpak van al hun marketing- en communicatienoden: perfect geretoucheerde beelden, overtuigende copy, kwaliteitsdrukwerk en impressionante online communicatie.

Schelle
Werkplek: kantoorjob
Ervaringsniveau: junior

Functieomschrijving:

Om ons team te versterken, zoeken we een Junior Project Manager (m/v), die enerzijds ondersteuning zal bieden aan de Senior Project Managers, en anderzijds verantwoordelijk zal zijn voor de administratieve en logistieke zaken binnen INK.

Jij bent de spilfiguur die onze klanten én hun behoeften door en door kent, en hun projecten mee opvolgt samen met de Senior Project Managers. Startend vanuit de opdrachtbriefing regel je alles van A tot Z met de klant en leveranciers. Je zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en de bijhorende administratie neem je ook voor jouw rekening. Tijdens dit proces sta je nauw in contact met de zaakvoerder, fotografen, grafische studio en retoucheurs.

Daarnaast zal je ook het onthaal verzorgen van klanten en andere bezoekers, zowel persoonlijk als per telefoon en je staat in voor een aantal lichte administratieve en logistieke taken.

Tenslotte is een gezonde interesse in social media belangrijk aangezien je ook enkele social media accounts van zowel klanten als INK zal beheren. Je hebt kennis van de strategieën en algoritmes die hierachter zitten en bent in staat om creatief posts te plaatsen met de juiste hashtags en tags. Kennis van adverteren op social media is een pluspunt. Prospecteren via deze kanalen schrikt je ook niet af.

Profiel:

– Professionele Bachelor Communicatie Management / Marketing (maar is geen must)
– Werkervaring < 2jaar
– Perfect Nederlandstalig
– Goede kennis van Frans en Engels
– In het bezit van rijbewijs B

Jobinhoud

– Projecten A-Z opvolgen
– Zoeken en boeken van modellen, stylisten, visagisten, locaties, props voor shoots, etc.
– Contact met drukkerijen
– Offertes opstellen en opvolgen
– Briefings ontvangen en opmaken
– Brainstomsessies bijwonen
– Agenda’s beheren
– Klanten, leveranciers en bezoekers ontvangen
– Telefonisch contact met klanten, afspraken inplannen
– Professionele dossiers voorbereiden en opvolgen
– De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen, bestellingen plaatsen
– Verantwoordelijk voor logistiek (pakketjes ontvangen, klaar maken, versturen)
– Social media accounts beheren
– Persoonsgebonden competenties
– Stressbestendig
– Resultaatgericht
– Contactvaardig
– Nauwkeurig
– Structureel
– Flexibel
– Klantgericht
– Commercieel
– Teamplayer

Aanbod

We zijn op zoek naar een kandidaat die op korte termijn beschikbaar is. We bieden je een fulltime vast contract aan en je komt terecht in een professionele werkomgeving waar teamwerk, kwaliteit en resultaat centraal staan.

INK en de 1000m2 fotostudio zijn gelegen in Schelle, op de A12-as tussen Antwerpen en Brussel en zijn erg makkelijk te bereiken met de wagen. We geven de voorkeur aan kandidaten uit de ruime regio.

Stuur ons je recentste CV en motivatie op ter kennismaking per e-mail, en we nemen zo vlug mogelijk contact met je op.