Scroll to top
© 2022, Designed by yours truly

Mode fotografie

Maak je merk volgend seizoen ‘the talk of the town'

INK creëert product en modelshoots, short movies, lookbook en social media shoots voor heel wat nationale en internationale merken. We zijn reeds jaren thuis in de fashionsector en weten als geen ander hoe bepalend foto’s en video zijn voor de juiste merkuitstraling. We trekken dit door naar websites, webshops, social media kanalen, brochures, magazines en alles wat nodig is om één coherent beeld van je merk te bouwen.

Meerdere fotografen, meerdere stijlen

Een team van fotografen, beeldbewerkers en designers.

We denken met je mee en helpen je een visueel concept te bedenken dat de waarden van jouw merk een gezicht geeft. Met een team van fotografen en designers maken we creatieve moodboards en grafisch design die leiden tot je originele visuele beeldstijl. De studio biedt heel veel ruimte om de meest spraakmakende sets te bouwen en we helpen je met de keuze van locaties, de juiste modellen en stylisten, om zo de beelden te schieten die jouw merk uniek maken.

Foto’s, video’s en grafische toepassingen.

Beelden voor je lookbook en je social media kanalen.

We denken niet enkel vanuit de waarden van je merk maar ook van uit de kanalen langs waar je je merk wil neerzetten. Informatieve productfoto’s voor je webshop, stijlvolle modelfoto’s voor je website, catalogus of magazine, foto’s en short movies voor je Instagram account. Je hebt het allemaal nodig en wij weten hoe we de beelden en de tools moeten maken.

Waarom klanten

kiezen voor INK

One-stop-shop

One-stop-shop

Van concept, over fotografie, video en grafisch design tot het maken van je brochure of website. Alles onder één dak en op elkaar afgestemd.

Ervaring

Ervaring

We kennen de kracht van beeldtaal en weten dat toe te passen in functie van gevestigde en nieuwe communicatiekanalen.

Vakmanschap

Vakmanschap

Creatieve fotografen, beeldbewerkers, motion designers en grafici, met kennis en talent in hun vakgebied, laten je product schitteren.

Oplossingsgericht

Oplossingsgericht

Flexibel. We werken in onze 1000 vierkante meter grote studio, op locatie of bij jou ter plaatse. We zoeken altijd naar de best haalbare oplossing met oog voor je budget en deadline.

Contact

Laat ons beginnen

Contacteer ons voor  

We luisteren graag naar je verhaal en je doelen, en we vertellen je hoe we daar aan kunnen bijdragen. Stuur ons meteen een berichtje om te bekijken hoe we je modemerk sterker kunnen maken.

INK bv
Brandekensweg 13
B-2627 Schelle

+32 (0)3 289 27 30
info(at)ink-antwerp.com

  We bedenken en realiseren je beeldtaal en stemmen je communicatietools op elkaar af. Onze nieuwsbrief geeft je heel wat kennis en inspiratie. Schrijf je meteen in.

   INK The Image Builders

   Een compleet imagery aanbod

   Visuele concepten

   Visuele concepten

   Beeld- en grafisch design. We creëren jouw unieke beeldtaal.

   Foto en video

   Foto en video

   Fotografie, video, 360° beelden en 3D animatie. Het juiste beeld voor de juiste functie.

   Fotobewerking

   Fotobewerking

   Van professionele retouche tot creatieve conceptbeelden.

   Grafisch design

   Grafisch design

   Logo en identiteit. Digitaal en print concept design en realisatie.

   Webdesign

   Webdesign

   Mooie en technisch perfecte websites en andere digitale tools.